Personal shoppen - OWN style Personal shoppen voor als je garderobe toe is aan en update, je nooit kunt vinden wat je zoekt of geen zin of tijd hebt te winkelen?
17180
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17180,page-child,parent-pageid-17053,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Personal shoppen

Is je garderobe toe aan en update, kun je nooit vinden wat je zoekt als je gaat winkelen of heb je simpelweg geen zin of tijd om lang te winkelen? Dan is een Personal shopping sessie iets voor jou.

Ook bij verandering van baan, een nieuwe fase in je leven of veranderingen in je figuur kan het zinvol en fijn zijn om je garderobe eens goed onder de loep te nemen. ‘Past dat wat ik in de kast heb hangen nog wel bij wie ik ben, hoe ik me voel, wat ik doe en van mezelf wil laten zien?’

Samen met mij winkelen betekent dat je niet meer hoeft te zoeken in en te kiezen uit dat enorme (online) aanbod. Ik laat je de merken en (online)winkels zien met collecties die passen bij jou.

Aan Personal shoppen gaat altijd een Own Style stijladvies vooraf. Zo kan ik voor jou de best passende items kiezen en outfits samenstellen.

Voordat we gaan winkelen oriënteer ik me op winkels waar we naar toe gaan. Dan gaan we gericht aan de slag. Passend bij jouw stijl en binnen jouw budget, zoek ik die kleding die het mooist bij jou past: nieuwe sets, maar ook aanvullingen op je bestaande garderobe, zodat je hiermee nieuwe combinaties kan maken. Ik integreer de laatste trends op een manier die past bij jou.

Zo scheelt winkelen je veel tijd, ‘gedoe’ en geld omdat miskopen tot het verleden behoren. Je zult zien dat je op deze manier stuk voor stuk een garderobe opbouwt die lang(er) meegaat en waarbinnen je makkelijk combineert.

Personal shopping geen overbodige luxe, maar een efficiënte investering in een duurzame garderobe

Investeren in mooie en waardevolle aanvullingen op jouw garderobe? Neem contact op dan bespreken we de mogelijkheden om samen te gaan shoppen.