Garderobe organiseren - OWN style Tijdens het organiseren van je garderobe creëren we inzicht en overzicht in je kledingkast
17178
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17178,page-child,parent-pageid-17053,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Garderobe organiseren

Herken je het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken, terwijl je voor een volle kledingkast staat. Met een goed georganiseerde kledingkast behoort dit tot het verleden.

Door vooraf een Own Style stijladvies te doen, haal je het maximale uit de opruimsessie. Hieruit wordt duidelijk welke pasvormen en kleuren jou het mooist staan.

Rust, ruimte en overzicht
Tijdens de garderobesessie richten we je kast als het ware opnieuw in. We bewaren de kleding die nog draagbaar is, zorgen dat kapotte kleding wordt gerepareerd en oude en versleten spullen gaan weg. Dan begint het leuke gedeelte: sorteren op kleur, type kledingstuk en sets maken die makkelijk combineren. Zo wordt ook helder van welke items of welke kleur je (te) veel of weinig hebt.

Vaak maak ik tijdens de sessie foto’s van mooie combinaties. Handig voor jou om al die sets nog eens terug te kijken. Ik adviseer je welke nieuwe items een waardevolle aanvulling zijn op je garderobe, zodat je met bestaande stukken nieuwe combinatiemogelijkheden krijgt.

Je garderobe up to date
Nadat je garderobekast mooi en overzichtelijk is ingericht kun je zelf op zoek naar goede stukken om je garderobe aan te vullen. Maar je kunt ook een personal shopsessie boeken of mij een online personal shoplist laten maken, waarna je zelf stukken online aanschaft.

Het modebeeld verandert continu en gedurende het jaar koop je vaak nieuwe stuks. Boek Own Style support om je garderobe up to date te houden. Een paar keer per jaar nemen we dan in een sessie van een uur je garderobe onder de loep. Hier lees je meer over Own Style support.

Garderobe organiseren | Rust, ruimte en overzicht

Resultaat?

Een georganiseerde garderobe geeft overzicht en vergemakkelijkt het kiezen van je outfit van de dag.

Na de sessie:

  • Hangt alleen kleding die je echt draagt in je kast
  • Hangt je kleding overzichtelijk gerangschikt
  • Hebt inzicht in (nieuwe) combinatie mogelijkheden
  • Weet je welke items  waardevolle aanvullingen zijn in jouw garderobe

Aanpak?

Vooraf zorg jij voor voldoende van dezelfde hangers.

We halen je kast stuk voor stuk leeg en bepalen of een stuk blijft of weggaat. We sorteren je kleding op type kledingstuk, kleur en seizoen. Daarna maken we mooie sets. En vanzelf wordt duidelijk welke stukken de moeite waard zijn om in te investeren.

Wat krijg je?

Na afloop van de sessie krijg je

  • Een foto-overzicht van (nieuwe) combinatiemogelijkheden
  • Een lijst met waardevolle items om je collectie mee aan te vullen

Ook zin gekregen om je kledingkast onderhanden te nemen? Neem dan contact met me op.