Own Style voor bedrijven - OWN style
17195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17195,page-child,parent-pageid-17065,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Own Style voor bedrijven

Voor bedrijven is het belangrijk dat hun medewerkers er representatief en professioneel uit zien: verzorgd en passend binnen de branche waarin ze opereren.

Hoe iemand zich uiterlijk presenteert en overkomt krijgt vaak minder aandacht dan de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Zonde, vind ik. Immers, een eerste indruk wordt voor het grootste deel bepaald door hoe iemand eruitziet. Daar kun je dan maar beter je voordeel mee doen met een mooie stijl, die past bij de persoonlijkheid, de functie en omgeving waarin iemand zich beweegt.

In een Own Style workshop voor bedrijven leer ik medewerkers hoe ze zich representatief en passend naar hun figuur en uiterlijk kunnen kleden.

Tijdens de workshop leren de deelnemers over de kleuren die hun het mooist staan en het meest laten stralen. Zij krijgen adviezen over pasvormen die hun figuur het mooist tot zijn recht laten komen, mogelijkheden om te combineren en styling.

Een Own Style workshop zit boordevol tips en inspiratie voor een representatief en professioneel uiterlijk. Na de workshop kan iedereen met alle tips aan de slag binnen zijn eigen garderobe. Om dat nog makkelijker te maken ontvangt elke deelnemer aan het einde van de workshop een persoonlijke kleurkaart en een stijlkaart.

Een Own Style workshop of een persoonlijk stijladvies kan ook een waardevol onderdeel zijn van bijvoorbeeld een onboarding programma. Of als onderdeel van een employability traject om de kansen van medewerker op de arbeidsmarkt te vergroten. Een Own Style workshop is op maat gesneden en kan op locatie gegeven worden.

People will stare. Make it worth their while. - Harry Winston
Individueel advies

Als werkgever kun je individuele medewerkers ook een persoonlijk stijladvies aanbieden als het belangrijk is om hun persoonlijke representatie te vergroten.

Ik denk graag mee om tot een passende invulling van een workshop of persoonlijk stijladvies te komen.

Meer weten over een Own Style workshop voor jouw bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden.