Own Style stijladvies - OWN style Tijdens een persoonlijk stijladvies van Mariëlle Meurs ontdek je jouw mooiste kleuren, kleding en stijl.
17105
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17105,page-child,parent-pageid-17053,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Own Style stijladvies

Bij een Own Style stijladvies gaan we op zoek naar jouw mooiste kleuren, kleding en stijl. Het is een waardevolle investering in hoe je keer op keer weer tot de juiste aankopen komt voor een mooie, stijlvolle en duurzame garderobe. Een garderobe waarin jij je op je best voelt en waarin je vertrouwen uitstraalt.

Je eigen stijl

Balans is het toverwoord
In mijn advies laat ik je zien hoe je een mooie balans kunt creëren, hoe je accenten kunt leggen of juist iets kunt camoufleren. Mijn advies is toegesneden op jouw specifieke vragen of behoefte: passend bij je figuur en uiterlijk, je persoonlijkheid en afgestemd op je werk en lifestyle. Ik adviseer je over accessoires zoals schoenen, sjaals en tassen en hoe je daarmee je outfit ‘af kunt maken’. Uiteraard vertel ik je hoe je mooie combinaties kunt maken je uitdrukking kunt geven aan je eigen stijl.

Een stijladvies is een duurzame investering in jezelf: goed gekleed gaan heeft een positief effect op jezelf en op de mensen om je heen. Een goed gebalanceerde garderobe geeft je rust, heeft goede basisstukken met modieuze accenten en heeft eerder minder dan meer kledingstukken. Ik zoek dan ook altijd naar een combinatie van oud met nieuw, van exclusief met betaalbaar en van basis met ‘speciaal’.

Het gaat niet om het perfecte figuur, maar om jouw postuur op z’n mooist naar voren te laten komen.

Stijladvies voor heren
Natuurlijk, of misschien wel juist voor mannen. Afgelopen jaren is er veel veranderd in het modebeeld voor mannen. Er zijn veel meer mogelijkheden en strakke scheidslijn tussen casual en zakelijke kleding is vervaagd. Hierdoor kan het als man soms moeilijker zijn om te bepalen wat wel en wat niet kan.

Ook voor jou geldt dat als je je lekker voelt in de kleren die je draagt en je bewust bent van de impact van je kleding op jezelf en anderen, je meer zelfvertrouwen uitstraalt. Tijdens het Own Style advies ontwikkelen we een eigen stijl die past bij jou, je werkomgeving etc. en uiteraard passend binnen jouw smaak en budget.

Wil je zeker weten of een Own Style advies iets voor jou is? Neem dan gerust contact met me op.

Jouw Own Style vastgelegd

Jouw stijladvies werk ik voor je uit in een handig stijlboek dat je na afloop ontvangt. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen. En je ontvangt je een persoonlijke kleurenkaart, zodat je altijd de goede kleuren bij je hebt.

Lookbook en online personal shoplist
Het stijlboek kan worden uitgebreid met een lookbook of een online personal shoplist. In een lookbook maak ik een collage met een aantal voor jou uitermate geschikte sets. Wil je concreet een aantal nieuwe items of sets aanschaffen dan zoek ik die online voor je en stel ik een online personal shoplist voor je op, met mooie stukken voor jou, waar je ze kunt kopen en wat ze kosten. Jij maakt hieruit je keuze en koopt de stukken zelf online.

Resultaat Own Style advies?

Je weet hoe je het mooist kleedt naar je figuurtype. Hoe je een silhouette creëert waarin je figuur en proporties het best naar voren komen.

Je leert:

  • Technieken om je figuur in balans te brengen
  • Welke pasvormen, stoffen, stoffen, kleuren, prints, tassen, schoenen etc je het meest flatteren (en welke juist niet)
  • Welke kapsels en accessoires mooi staan bij je gezicht
Aanpak Own Style advies?

Na onze kennismaking beginnen we met een intake aan de hand van een vragenlijst die je vooraf hebt ingevuld.

Ik doe een uitgebreide analyse van je figuurvorm, gezichtsvorm, proporties en je unieke kenmerken.

Ik geef je stijltechnieken en adviseer je over stoffen, belijning, pasvormen, dessins, halslijnen, accessoires etc om een mooie balans te creëren.

Wat krijg je?

Na afloop van de sessie krijg je een persoonlijk stijlboek en kleurenkaart. Hierin is het advies helder uitgewerkt, zodat je alle informatie over je figuurvorm, je mooiste pasvormen en kleuren, hoe te combinerenen en te stylen altijd bij hand hebt.

Een lookbook of personal shoplist met speciaal voor jou uitgezochte outfits is tegen meerprijs te krijgen.

Nog meer weten over wat een Own Style advies jou kan brengen? Neem gerust contact op.