Advies voor groepen - OWN style
17065
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17065,page-parent,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

OWN Style stijlworkshop

Bij een Own Style advies gaan we op zoek naar jouw mooiste kleuren, kleding en stijl. Het is een waardevolle investering in hoe je keer op keer weer tot de juiste aankopen komt voor een mooie, stijlvolle en duurzame garderobe. Een garderobe waarin jij je op je best voelt en waarin je vertrouwen uitstraalt.

styling kettinkjes en tas

Own Style kleurworkshop

Met meer mensen een kleuradvies krijgen? Boek dan een Own Style Kleurworkshop. Alle deelnemers krijgen een kleuradvies, waarin ik laat zien welke kleuren het mooist passen en waarom. Je leert wat je jouw mooiste kleuren zijn voor zowel kleding, make-up als sieraden. En wat mooie kleurcombinaties zijn voor jou. Draag je jouw mooiste kleuren dan zie je er vanzelf vitaler uit.

Voor bedrijven

Bedrijven zien steeds meer het belang van een goede persoonlijke presentatie van hun medewerkers. In een Own Style workshop voor bedrijven leer ik medewerkers hoe ze zich representatief en passend naar hun figuur en uiterlijk kunnen kleden.

bedrijven

Voor winkels

Wil jij je met jouw boetiek of kledingwinkel ook onderscheiden, zodat klanten blijven terugkomen en overal vertellen dat ze zo goed geadviseerd zijn door jou of je werknemers? In een Own Style workshop staat het geven van een goed onderbouwd advies aan klanten centraal.