Individuele adviezen - OWN style Persoonlijk stijladvies voor een mooie, stijlvolle en duurzame garderobe
17053
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17053,page-parent,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Own Style stijladvies

Bij een Own Style advies gaan we op zoek naar jouw mooiste kleuren, kleding en stijl. Een persoonlijk stijladvies is een waardevolle investering in hoe je keer op keer weer tot de juiste aankopen komt voor een mooie, stijlvolle en duurzame garderobe. Een garderobe waarin jij je op je best voelt en waarin je vertrouwen uitstraalt.

Own Style kleuradvies

Tijdens een kleuradvies laat ik je zien welke kleuren het mooist bij jou passen en waarom. Je leert de kracht van kleur kennen. Draag je jouw mooiste kleuren dan zie je er vanzelf vitaler uit. Je snapt in een keer waarom je altijd complimenten krijgt als je dat ene truitje draagt.

garderobe organiseren

Garderobe organiseren

Herken je het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken, terwijl je voor een volle kledingkast staat. Met een goed georganiseerde kledingkast behoort dit tot het verleden.

Door vooraf een Own Style stijladvies te doen, haal je het maximale uit de opruimsessie. Hieruit wordt immers duidelijk welke pasvormen en kleuren jou het mooist staan.

Personal shoppen

Is je garderobe toe aan en update, kun je nooit vinden wat je zoekt als je gaat winkelen, of heb je simpelweg geen zin of tijd om lang te winkelen, dan is een Personal shopping sessie iets voor jou.

kledingadvies damesset

Own Style consult

Tijdens een Own Style consult stel je mij gedurende een uur al  je vragen over kleding etc.. Je krijgt van mij allerlei bruikbare tips en ideeën.  Een Own Style consult kan online plaats vinden, op een centrale plek of op kantoor.

Style for the occasion

Soms heb je van die gelegenheden dat je er op je allerbest wilt uit zien, waarvoor je een speciale en geschikte outfit nodig hebt. Bijvoorbeeld een belangrijke presentatie of bijeenkomst, een sollicitatie of een feest met dresscode. ‘Time to dress for the occassion’ dus.

kledingadvies paars-jurkje 1