Own Style voor winkels - OWN style
17197
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17197,page-child,parent-pageid-17065,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Own Style workshop voor winkels

Wil jij je met jouw boetiek of kledingwinkel ook onderscheiden, zodat klanten blijven terugkomen en overal vertellen dat ze zo goed geadviseerd zijn door jou of je werknemers? In een Own Style workshop staat het geven van een goed onderbouwd advies aan klanten centraal.

Goede kennis van zaken maakt dat jouw medewerkers klanten gericht kunnen adviseren, vertrouwen wekken bij klanten, hen kunnen inspireren en een fijne beleving bieden in je winkel. Zelf wordt je toch ook het liefst geholpen door iemand die verstand van zaken heeft?!

Persoonlijke aandacht voor de klant is nog nooit zo belangrijkrijk weest. Klanten willen op maat gesneden advies en zich bijzonder voelen. Ze zijn op zoek naar een fijne beleving. Dat maakt dat ze naar een winkel gaan in plaats van online te shoppen. Kundig en prettige persoonlijk advies van de medewerkers in jouw winkel is de manier om je te onderscheiden. Niet voor niets wordt bijna de helft van de online gekochte kleding geretourneerd.

Een mooi silhouette voor je klant
In een Own Style workshop leer ik (verkoop)medewerkers o.a. over figuur- en pasvormen, proporties, kleur en styling. Hoe je een mooie balans creëert in het silhouette van een klant en hoe je bepaalde uiterlijke kenmerken kunt accentueren of juist camoufleren. Met deze kennis kunnen medewerkers een compleet en passend advies geven aan klanten. Waarom de klant dat ene kledingstuk wel zou ‘moeten’ nemen en dat andere juist niet.

Deze interactieve workshop zit boordevol praktische tips en we bespreken hoe je deze kennis kunt overbrengen en toepassen op klanten. We bepalen de inhoud van de workshop in overleg, zodat deze aansluit bij jullie wensen, het type winkel en klanten.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jouw winkel te bespreken.