Own Style support - OWN style
17184
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17184,page-child,parent-pageid-17053,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Own Style support

Nadat we hebben samenwerkt aan jouw Own Style stijladvies, kan ik je doorlopend van stijladvies voorzien. Dit betekent dat je een paar keer per jaar bij me terecht kunt met vragen, die je op dat moment hebt over je garderobe. Bijvoorbeeld, ‘waar vind ik een blazer om met deze blouse te combineren, hoe kan ik de trends van het nieuwe seizoen goed inpassen in mijn garderobe?’ Of ‘welke set kan ik het best dragen voor die belangrijke presentatie?’.

Je stuurt mij je vragen vooraf toe. We nemen deze tijdens een (online) sessie samen door, ik geef je tips en laat je voorbeelden zien, waarmee je weer verder kunt.

It’s not money that makes you well dressed. It’s understanding. - Christian Dior

Vind jij het fijn om met enige regelmaat je garderobe onder de loep te nemen? Maak dan een afspraak voor Own Style support.