Over - OWN style Stijladvies door Mariëlle Meurs voor een kledingstijl waarmee je je uitstraling versterkt
15302
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15302,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Over Mariëlle

Het is mijn overtuiging dat in essentie iedereen zich graag mooi en bijzonder wil voelen. En daar hebben we allemaal wel eens hulp bij nodig.

Wat ik het liefst doe is dingen mooi maken. Als kind tekende ik dames in avondjurken of ik maakte kleren van restanten stof die mijn moeder over had. Al jong verslond ik modemagazines. En toen ik daar de leeftijd voor had, had ik bijbaantjes in kleding- of schoenenwinkels.

De impact van kleding

Mijn liefde voor mooie kleding is met de tijd alleen maar meer geworden. En toen ik ging werken, ontdekte ik de kracht van kleding: hoe de ‘perfecte outfit’ een gevoel van vertrouwen, zekerheid en succes kon geven. In die tijd kreeg ik regelmatig de vraag van collega’s waar ik mijn kleding kocht en of ik een keer met hen wilde winkelen. Dat heeft ertoe geleid dat ik, na diverse opleidingen op het gebied van styling en kleuranalyse, Own Style ben gestart.

Kleding is een manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. En het kan je uitstraling versterken. Als styliste gebruik ik mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, mijn creativiteit en kijk op kleding om uitdrukking te geven aan jouw schoonheid en eigenheid. Zodat jij je iedere dag, in elke setting op je best voelt.

En dat is precies wat ik voor jou kan betekenen: het vinden van jouw stijl, die voor jou overal en altijd draagbaar is, zodat je je kunt kleden op een manier die uniek is voor jou en waarin jij je sterk voelt.

Mannen, vrouwen, zowel individueel als in een groep, kunnen bij mij terecht voor zowel particulier als zakelijk stijladvies. Voor het opbouwen van een tijdloze en draagbare garderobe, waarmee je eindeloos kunt combineren met stukken die zijn toegesneden op jouw lichaam en kleur.

 

Ik ontmoet je graag,

Mariëlle Meurs

Balans is het toverwoord bij styling. Een of twee accenten zijn meestal genoeg.