Own Style kleuradvies - OWN style Ontdek jouw mooiste kleuren tijdens een kleuradvies
17148
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17148,page-child,parent-pageid-17053,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Own Style Kleuradvies

Tijdens een kleuradvies laat ik je zien welke kleuren het mooist bij jou passen en waarom. Je leert de kracht van kleur kennen. Draag je jouw mooiste kleuren dan zie je er vanzelf vitaler uit. Zelfs of misschien wel juist als je even je dag niet hebt. Je snapt in een keer waarom je altijd complimenten krijgt als je dat ene truitje draagt.

The best color in the world is the one that looks Good on you! - Coco Chanel

Veel mannen en vrouwen weten niet welke kleuren hun uitstraling versterken of dragen al sinds jaar en dag de minder flatterende kleuren. Dat is jammer, omdat kleur juist op een positieve manier kan bijdragen aan hoe je overkomt. Zowel zakelijk als privé kan je hier je voordeel mee doen. Ik zie vaak blij verraste gezichten als ik iemand de impact laat zien van het dragen van zijn/haar mooiste kleuren.

Voor jouw persoonlijke kleuranalyse werk ik met 12 kleurtypes. Je krijgt een individueel advies, waarin je ook jouw persoonlijkheid en smaak terug vindt.

Tijdens het kleuradvies leer ik je wat jouw mooiste kleuren zijn voor zowel kleding, make-up als sieraden. En wat mooie kleurcombinaties zijn voor jou. Zo wordt combineren binnen je garderobe veel makkelijker. Met een aantal goede basiskleuren en een paar mooie accentkleuren, maak je moeiteloos sets en zul je zien dat je meer mogelijkheden hebt dan je zelf dacht.

Ook kun je gerichter winkelen. Je weet nu immers welke kleuren je wel en welke beter niet kunt dragen.

De kracht van kleur

Vitale, frisse uitstraling

Makkelijker combineren

Gericht winkelen, geen miskopen

Je ontvangt een persoonlijke kleurenkaart, die je makkelijk kunt meenemen als je gaat shoppen. Zo heb je altijd de goede kleuren bij je.

Ervaar je achteraf het gemak en voordeel van je kleuradvies dan kun je het aanvullen tot een volledig stijladvies.

Kleuradvies | De kracht van kleur

Resultaat kleuradvies?

Als je de juiste kleuren draagt zie je er frisser en vitaler uit, de kleur van je ogen is helderder en je straalt meer. Met behulp van het kleuradvies weet je

  • Hoe je met vertrouwen kleur draagt
  • Welke kleuren je kan kopen om je figuur op de juiste manier te accentueren en miskopen te voorkomen
  • Wat jouw basis- en accentkleuren zijn en hoe je hiermee combinaties maakt die jou flatteren
  • Wat jouw beste kleuren zijn voor make-up en accessoires
Aanpak kleuradvies?

Tijdens de sessie maak ik een analyse van je huid-, haar- en oogkleur. Ik kijk hierbij naar de onderliggende tonen, contrast en helderheid.

Met behulp van een uitgebreide set kleurensjaals leg ik je uit welke kleuren, combinaties en vaak ook welke typen stof jou het mooist staan.

De sessie vindt bij daglicht plaatst.

Wat krijg je?

Na afloop van de sessie krijg je een persoonlijke kleurenkaart met jouw mooiste kleuren. In handig formaat zodat je deze makkelijk mee kunt nemen als je gaat winkelen.

Nieuwsgierig geworden wat jouw beste kleuren zijn? Neem contact voor een persoonlijke kleuranalyse.