Own Style stijlworkshop - OWN style
17128
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17128,page-child,parent-pageid-17065,bridge-core-2.8.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Own Style stijlworkshop

Een Own Style stijlworkshop is leuk en leerzaam om met een groep te boeken. Deelnemers krijgen elk een kleuradvies met hun mooiste kleuren en persoonlijke tips en adviezen voor kleding, accessoires en styling, die past bij hun figuurvorm, proporties en persoonlijkheid. En we staan stil bij de nieuwste trends en hoe je die in je eigen garderobe kunt verweven.

Naast je eigen advies zie je in de workshop mijn adviezen tot leven komen bij de andere deelnemers. Doordat ik bij anderen laat je zien wat de impact van kleding en kleur is op je uitstraling, leer je ook veel over datgene wat wel of niet bij jou past.  Na de workshop weet je waar je op kan letten bij nieuwe aankopen en kun je bouwen een mooie gebalanceerde garderobe.

De tips en tricks uit de workshop zijn samengevat op een handige stylingcard, die je na afloop meekrijgt. Daarnaast ontvang je een persoonlijke kleurenkaart, zodat je de goede kleuren altijd bij de hand hebt.

De workshops zijn een bron van inspiratie en gezellig om samen met een groep vriendinnen, kennissen maar ook bijvoorbeeld om als teamactiviteit te doen.

Meer weten of een workshop plannen neem dan contact met me op.